IE Warning
Su navegador no está actualizado!

Esta página web utiliza las últimas tecnologías web por lo que requiere de un navegador actualizado.
Puede descargar Internet Explorer 8, Firefox o Google Chrome para disfrutar de ésta y muchas otras Webs.

Activitats Dirigides

Setmanalment us oferim un gran ventall d'activitats de dilluns a divendres en franges horàries de matí i tarda. Consulta la nostra graella d'activitats i horaris.

Ioga Kundalini

Ioga Kundalini Ioga significa unió, ja que la meta del Ioga és la unió de la consciència amb el principi Absolut. Kundalini Ioga és una tècnica mil.lenària per a equilibrar cos, ment i esperit. Se li coneix com el Ioga de la Consciència, i és considerat una de les pràctiques més poderoses de ioga. El despertar de Kundalini és l'objectiu de totes les formes de Ioga.
Les característiques principals d'aquesta pràctica són:

  • Els moviments dinàmics
  • Les tècniques respiratòries, anomenades "Pranyayamas"
  • Les claus energètiques o "Bandhas" per segellar les postures
  • Els "Mudras" gestos
  • Els "Mantras" sons

Hatha Ioga. Ioga terapèutic

Hatha Ioga. Ioga terapèutic Del Tantra neix l’antic mètode de auto coneixement anomenat Ioga. La paraula Ioga ve del sànscrit "yug" (unió); indicant-nos la necessitat d’unir, relligar totes les nostres energies, vitals i mentals, per poder-les enfocar en una única direcció.

En el Ioga terapeutic es treballa desenvolupant una pràctica el més personalitzada possible, adequada a la manera de ser de cada alumne i adaptada sempre a les seves necessitats especifiques (com per exemple la correcció d’una escoliosi, o el tenir cura d’unes lumbars o espatlles carregades…). Tenint sempre tot això en comte ens endinsarem en el ric camí del Ioga.

Des de l’actitud que ens ensenyen els Yama i Niyama (abstencions i observances) anirem calmant, relaxant, des bloquejant, respirant, flexibilitzant i tonificant… preparant el nostre cos físic per poder assolir Âsana, la postura corporal correcta, que esdevindrà de forma natural ferma i confortable a la vegada.

A partir d’aquí continuarem el nostre camí fent servir tècniques reguladores de la respiració que ens ajudaran a canalitzar la nostra energia vital i a centrar la nostra ment, Prânayâmâ; que ens portaran cap a la interiorització dels sentits, Pratyâhâra; la concentració mental, Dhâranâ; la meditació, Dhyâna; i qui sap si ens trobarem amb el Samâdhi, la contemplació o unió íntima amb la Consciencia Pura.

Aquest son els vuit passos del Ha-tha Ioga tal com els presenta Patañjali en els seus Ioga Sûtra, antic text escrit entre els segles IV a. de JC. i IV d. JC. Obra magnífica per la seva concreció, que ha estat des de sempre el principal punt de referència per a tot practicant.

Tai-txi o Tai-txi Txuan

Tai-txi o Tai-txi Txuan És un antic art marcial xinès, amb beneficis provats per a la salut mental i física que es realitza mitjançant moviments relaxats i harmoniosos en combinació amb la respiració i la concentració mental. Recomanat en diverses malalties i lesions, afavoreix el to muscular, la circulació i el flux d'energia vital.

Es basa en conceptes de la Medicina Tradicional Xinesa, i de la filosofia taoista de l'antiga Xina com ho són la circulació del qi (txi), els meridians d'acupuntura, la teoria del yin i el yang, i la llei dels cinc elements, etc.

El Tai Txi Txuan és conegut per les seqüències de moviments que realitzen els seus practicants i que es caracteritzen per la unió de la consciència i el moviment corporal, la lentitud, la flexibilitat, la circularitat, la continuïtat, la suavitat i la fermesa, i el sentiment d'harmonia que transmeten.

Luo Han Txi Kung

Luo Han Txi Kung Els moviments treballen totes les articulacions del cos i permet mantenir una gran mobilitat i flexibilitat tot i els anys. Els moviments estimulen la funció dels òrgans. En l’aspecte energètic, compleix amb totes les funcions preventives i terapèutiques del sistema Txi Kung, treballant sempre dins dels principis fonamentals de la medicina tradicional xinesa. La composició de la paraula xinesa "Txi Kung" està composta per l'ideograma "Txi" "energia" i "Kung", que significa "treball". Ambdues formen el treball de l'energia. Dins dels diferents sistemes de Txi Kung, Luo Han, és el sistema de Txi Kung propi de Choy Lee Fut Kung.

Pilates

Pilates Un mètode que s'ha convertit en referent per a l'entrenament del cos i la ment. Pilates ajuda a la relaxació, al control de l'estrès i aporta nombrosos beneficis sobre l'estat físic. Utilitzat per atletes i ballarins, és una manera ideal de mantenir-se en forma. El cos es fa més ferm, et podràs moure amb més facilitat, alleuja els dolors d'esquena, millora la flexibilitat muscular i la mobilitat de les articulacions. Ajuda contra l'insomni, millora el plaer sexual, redueix la fatiga i el malestar general.

Tonificació Corporal

Tonificació Corporal En qualsevol fase de la vida, des de l'adolescència fins a les edats avançades, es recomana un entrenament de la força adaptat a cada persona pels seus múltiples beneficis. La raó és que l'entrenament de la musculatura es considera com el factor més important per a la millora de la capacitat de rendiment en les activitats diàries i de la qualitat de vida i proporciona una figura més atractiva i una postura correcta.

Meditació

Meditació La meditació és un mètode comprovat científicament per ser més feliç i reduir l'estrès. La meditació és una eina eficaç per aconseguir els següents objectius concrets:

  • Calmar la ment i trobar un moment de pau i tranquil.litat.
  • Reduir l'estrès.
  • Entrar en contacte amb el teu "Jo Interior" i aprofundir en el teu creixement personal.
  • Ajudar-te a sentir el teu cos i "desconnectar" dels pensaments repetitius que són una part inevitable del nostre dia a dia.

Dansa del Ventre

Dansa del Ventre Els seus orígens es remunten a les antigues danses rituals de fecunditat que amb el pas dels anys s'han anat sofisticant i incorporant-se a la dansa clàssica d'altres països. La dansa del ventre té enormes beneficis, i és la dona qui més ho notarà. No només tonifica i dóna flexibilitat, també regula el trànsit intestinal a la perfecció i millora la teva vida sexual.

Bollywood

Bollywood La paraula Bollywood ve de la combinació entre Hollywood (la meca del cinema nord-americà) i Bombai (meca del cinema de l'Índia). Bollywood és ballar al ritme de l'alegria de la dramatització, de l'expressió dels sentiments ballats al compàs de músiques tradicionals índies barrejades amb estils i ritmes de la música moderna occidental.
A diferència de la dansa del ventre, al Bollywood intervenen gestos, jocs i propostes que li donen un calze teatral i divertit al ball sense deixar de banda la sensualitat.

Graella d'activitats i horaris