IE Warning
Su navegador no está actualizado!

Esta página web utiliza las últimas tecnologías web por lo que requiere de un navegador actualizado.
Puede descargar Internet Explorer 8, Firefox o Google Chrome para disfrutar de ésta y muchas otras Webs.

Notícies d'Actualitat

PA I REPOSTERIA DE MONTRAL - Tots els dimarts a Alnatur

Podeu fer la vostra comanda setmanal i gaudir dels productes artesans del forn de pa Montral que rebem a la nostra botiga tots els dimarts pel matí.

Productes elaborats artesanalment per Forn de Pa Montral.

LES MAGDALENES

 

Molt més que una magdalena

Elaborades d'una en una de manera artesanal al seu obrador, de manera que cada magdalena sigui tal com ells volem. Els gustos són variats, fan magdalenes de xocolata i taronja, de mató i pinyons, de iogurt amb fruites del bosc, de codonyat... fins i tot en fan algunes d'estacionals amb fruites com ara la pera, el meló, el préssec o la pruna. Us n'oferim de farina blanca, de farina integral i de farina d'espelta. I si ho voleu, també en fam amb llet de civada pels al·lèrgics a la lactosa.

EL PA, LES PASTES I LES COQUES

Elaboren el pa artesanalment, amb llevat mare i fermentat en calaixos de fusta. En fam diferents tipus: des del típic pa de pagès, passant pels pans integrals, el pa d'espelta, el pa de sègol i els pans ecològics.

Podeu degustar croissants i pastes fets amb farines de blat, d'espelta o integrals, elaborats amb margarina o mantega, sense llard de porc.

Us oferim coques salades d'espinacs, de tonyina, de ceba i pebrot, amb llangonissa... i coques dolces de sucre, de crema, de cabell d'àngel, de mató... i la coca de vidre.

MONA DE PAQUA

Amb la primavera arriba el bon temps i també les mones de Pasqya
Elaboren diferents tipus de mona: de farina blanca, de farina integral, de fructosa... amb xocolata, iema cremada... totes decorades com es mereix un BONA MONA DE PASQUA.

També fam la Mona Antiga, amb massa de brioix en forma de tortell i ou dur: el Mico amb un ou i la Mona amb dos ous.

 

 

 

Tornar