977 65 15 49     info@alnatur.com

RECEPTA DE LA SETMANA - Moments dolšos, de la mÓ de la nostra diestista


RECEPTA DE LA SETMANA - Moments dolšos, de la mÓ de la nostra diestista

Natilles de xocolata amb llet de civada 

Per a 4 unitats:

500ml de llet de civada Oatly

20 gr farina de blat de moro ( Maizena)

10 gr de cacau pur Biográ

2 sobrets de vanil·lina ( o 16 gr de sucre morè )

Opcional: 40 gr de xocolata Plamil 87% de cacau


Posem a escalfar la llet amb el sucre però en reservem una mica de freda per barrejar-hi la farina i el cacau. En el cas de posar-hi la xocolata (penseu que són 56 Kcal de més..), afegiu-la al cassó. Quan comenci a bullir, afegim la barreja del cacau-llet-farina al cassó, remenant constantment amb un batedor a foc mig fins que torni a bullir. Ara ja ho podem posar en gotets (us aconsello els de vidre tipus Danone que fan 125 ml), i quan estigui fred a la nevera; o cap a la panxa!!

 

Compartir
  Tornar