IE Warning
Su navegador no está actualizado!

Esta página web utiliza las últimas tecnologías web por lo que requiere de un navegador actualizado.
Puede descargar Internet Explorer 8, Firefox o Google Chrome para disfrutar de ésta y muchas otras Webs.

Teràpies i Tractaments Naturals

Reflexologia

Reflexologia Coneix la importància que tenen els teus peus en quant a la teva salut integral. Veu com la tècnica de la reflexologia de peu et pot ajudar a resoldre els teus problemes emocionals i físics. Aquesta tècnica mil.lenària, procedent dels antics egipcis, té per objecte prevenir o tractar condicions de salut mitjançant l'aplicació de pressió amb els dits en punts específics en els peus. Certes àrees dels peus corresponen a certes parts del cos i en estimular aquestes zones, es pot curar i desintoxicar la part corresponent del cos.

Teràpia Floral

Teràpia Floral Se li diuen Flors de Bach, a la sèrie de 38 essències naturals extretes de flors silvestres de la regió de Gal.les, a Gran Bretanya, les propietats curatives de les quals van ser descobertes pel metge gal.lès Edward Bach entre els anys 1926 a 1934. El Dr. Edward Bach (1886-1936), metge, bacteriòleg, homeòpata i investigador, va trobar en els remeis florals, una forma de teràpia de gran eficàcia. Se li considera el fundador de la teràpia floral.
Edward Bach definia a la malaltia com un desequilibri emocional que es produeix en el camp energètic de l'ésser viu. Si aquest desequilibri continua per cert temps sense tractament, es produeix la malaltia en el cos físic. Ho definia molt bé amb aquesta frase "la malaltia és una mena de consolidació d'una actitud mental i només és necessari tractar aquesta actitud mental i la malaltia desapareixerà".
És un remei natural, apte per a totes les edats i estats i està reconegut per l'OMS.

Osteopatia

Osteopatia És una teràpia natural manual, és un art l'objectiu del qual és reequilibrar els diferents sistemes del cos humà, la normalització dels fluids i de les diverses estructures (articulacions, músculs, òrgans...) del cos i de la ment. L'objectiu de l'osteopatia és harmonitzar l'individu, tenint present que tota alteració de l'estructura corporal repercuteix sobre la funció d'aquestes estructures, donant lloc a símptomes (dolor, falta de moviment, estrès, cansament...). Especialment recomanada per tractar les lesions d'esquena, pinçaments, contractures, patologies de la mandíbula, estrès, ansietat, lesions esportives...

Dietètica i Nutrició

Dietètica i Nutrició Assessorament personalitzat en la dieta i hàbits alimentaris. Diuen que som el que mengem, veritat? No existeix la dieta miracle, però sí que hi ha una manera de menjar adequadament segons les característiques personals de cadascú. Hi ha dietes per als esportistes, dietes per a les persones vegetarianes, dietes per al control de pes, per reduir el colesterol i la hipertensió. Cada cas requereix un tractament específic, i el dietista és la persona adequada per assessorar-te.

Massatge tibetà

Massatge tibetà És un massatge mil.lenari, portat des d’assentaments tibetans al nord de l'Índia, transmès de generació en generació. És molt agradable i relaxant. Treballa amb subtils estiraments, pressions i friccions, amb els dits, palmell i artells i colzes en zones musculars, línies i punts d'energia. Alleuja contractures profundes, dolors musculars i articulars, i és una teràpia espectacular en els seus efectes relaxants i revitalitzants. Al so de la música dels mantres tibetans, és un luxe per als teus sentits...

Shiatsu

Shiatsu El Shiatsu de Shi (dit) i atsu (pressió) és un mètode de massatge per pressió que combat el desequilibri del cos i l'esperit. És una tècnica d'aplicació de la medicina tradicional xinesa i segueix els mateixos principis d'energia i de meridians que la acupressió. El potencial terapèutic del Shiatsu va ser redescobert al Japó a principis del segle occidental.
El Shiatsu serveix per reintegrar la vitalitat del cos, ajuda a regular el sistema hormonal, la circulació sanguínia i el sistema limfàtic, afavoreix l'eliminació de desfets i disminueix la tensió muscular. Elimina l'estrès, l'insomni i consolida les capacitats d'auto-curació.

Reiki

Reiki Quan ens fa mal alguna cosa, l’estómac o un queixal, automàticament ens portem la mà a aquest lloc com si el simple contacte ens alleugés el dolor. De forma natural, sense adonar-nos-en, apliquem el fonament del reiki, una teràpia mil.lenària japonesa per curar a través de les mans. Les persones que el practiquen asseguren que és sorprenent com funciona i moltes afirmen que ha canviat la seva vida.
El reiki és una eina molt poderosa que està a l'abast de qualsevol. No cal res especial, tothom pot fer-ho. A més, no té contraindicacions perquè sempre és per a bé.

Acupuntura

Acupuntura Va néixer a la Xina fa més de 3000 anys, en alguns documents se la situa entre els anys 2696-2598 AC. Aquesta antiga ciència que ha estat perfeccionada durant milers d'anys, forma part de la medicina tradicional xinesa i es basa en la inserció i la manipulació de fines agulles en punts específics (anomenats en xinès xue) del cos, per tal de millorar el flux i equilibri d'energia al llarg d'aquests meridians que travessen el nostre cos. Mitjançant aquesta medicina curativa es pretén restaurar la salut i el benestar del pacient.

Psicologia

Psicologia El servei de psicologia va dirigit a totes aquelles persones que en un moment de la seva vida han perdut el seu benestar emocional. Aquest servei abasta des dels problemes de l'adolescència, ansietat, depressió, trastorns d'atenció, problemes de parella, problemes en les relacions... La psicologia brinda les eines necessàries per a la resolució dels conflictes i capacitat de gestionar les teves emocions d'una manera conscient.

Homeopatia

Homeopatia L'homeopatia clàssica es defineix habitualment com el sistema mèdic basat en l'ús de quantitats diminutes (infinitesimals) de substàncies que en grans dosis produirien símptomes semblants als de la malaltia que està essent tractada. Una opció de remeis que afronta la malaltia des d'un "tot": cos, estat emocional i conducta.

Massatges relaxants i descontracturants

Massatges relaxants i descontracturants Oferim una gran varietat de massatges. Els relaxants amb olis essencials de lavanda, l'aromàtic Zen amb olis calmants de l'esperit, el geotèrmic amb pedres volcàniques calentes, l'esportiu per abans i després de l'esport, el terapèutic per a l'alleugeriment immediat de les contractures, i el crani facial com relaxant del coll, cara i cervicals.

Registres Akhàsics

Registres Akhàsics Els Registres Akhàsics són el Llibre de la Vida, del qual parlen les religions, és la ment fotogràfica de Déu, avui disponible per a la Humanitat.
El mateix es troba en custòdia dels éssers de llum que es diuen Kumaras (Guardià), són els Guardians dels Registres Akhàsics. El vòrtex d'energia terrestre que els contacta està a Shambala, al Tibet.