Activitats

Pilates

Pilates

 

ORIGEN

El mètode Pilates és un mode d’entrenament físic i alhora mental ideat per Joseph Hubertus Pilates a principis del segle XX. Joseph Pilates, gurú alemany del fitness, durant la Primera Guerra Mundial, va introduir dita modalitat en un camp de refugiats on hi va ser internat: durant el seu internament va estar col·laborant i ajudant a la secció d’infermeria amb el procés de rehabilitació dels més debilitats.

 

DESCRIPCIÓ

Pilates ve a ser una disciplina que ha anat agafant diferents eines i coneixements de diverses especialitats, com són tècniques de rehabilitació, arts marcials, dansa i la unió de la gimnàstica i el ioga, fusionant així consonància de moviments, control mental sobre el cos, força, respiració i relaxació.

 

Dita pràctica requereix una alta concentració, doncs els exercicis de què es composa estan confeccionats per moviments precisos i controlats coordinats amb una correcta respiració.  L’objectiu? Construir un cos harmoniós, tonificat i àgil.

 

Durant el curs, el teu cos anirà prenent consciència de les teves capacitats i fortaleses, així com les debilitats per anar-les treballant de manera progressiva i anar escurçant-les en rang, àdhuc potenciar les aptituds d’un mateix, físiques i mentals. 

 

BENEFICIS

El Pilates, un mètode que s’ha convertit en referent per a l’entrenament de cos i ment, ajuda a la relaxació, al control de l’estrès, a més d’aportar nombrosos beneficis sobre l’estat físic. 

 

Utilitzat per atletes i ballarins, és una manera ideal de mantenir-se en forma. El cos es fa més ferm, et podràs moure amb més facilitat, alleuja els dolors d'esquena, millora la flexibilitat muscular i la mobilitat de les articulacions. Contribueix a corregir les males postures i a restaurar la nostra vitalitat física. Ajuda a combatre l'insomni, millora el plaer sexual, redueix la fatiga i el malestar general.

 

 

La salut física és el primer requisit per arribar a la felicitat. -Joseph Pilates

 

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.