Activitats

Meditaciķ

Meditaciķ

DESCRIPCIÓ

 

La paraula “meditació”, prové de la terminologia llatina “meditatu”, que equival a l’acció de meditar. Aquesta, engloba tot un conjunt de tècniques dissenyades per treballar sempre des de la relaxació,  fins a construir una energia interna i un modus de vida.

 

Molts diuen que la seva pràctica és un dels moments personals més importants del dia a dia. La present, tot un modus de consciència, resulta el camí per arribar al coneixement del món espiritual. Comporta un esforç intern, doncs la concentració i dedicació en aquesta teràpia ens permetrà autoregular la nostra ment.

 

L’objectiu base de la meditació és aconseguir un total estat de pau. I com l’aconseguim aquest estat de pau? Doncs prenent el control dels pensaments i de les emocions. Veuràs que meditant, aportaràs un valor nou i diferent a la teva vida quotidiana.

 

 

ORIGEN

 

Determinar l’origen de la meditació és un tema un pèl complicat, doncs no es sap ben bé en quina data es remunta. Si més no, molts investigadors coincideixen que la seva activitat pot ser tan antiga com la humanitat mateixa.

 

Si més no, trobem coneixement d’aquesta pràctica a través dels primers escrits de la meditació en la tradició hindú en data de segle III aC, escrits que parlen del seu origen.  Així mateix, la present tradició mil·lenària, és la pràctica per excel·lència del budisme. Actualment, la meditació és una activitat que està sent molt valorada i practicada arreu del món i per tot tipus de públic, doncs es tracta d’una activitat d’allò més sana i beneficiosa. Voleu descobrir què tan positiva pot resultar la introducció de la meditació en el vostre dia a dia? Doncs seguiu llegint-me!

 

 

BENEFICIS

 

Meditar aporta una sèrie de beneficis terapèutics cap al practicant, així com un impacte positiu en la seva forma de  relacionar-se amb la societat i de percebre el món que ens envolta. Des de la vertent científica, s’ha comprovat que practicar la meditació és un mètode molt eficaç per ser més feliç i reduir l’estrès que hom puguem patir. Alhora, calma la ment i t’ajuda a trobar un moment de pau i tranquil·litat, podent connectar així de manera profunda amb el teu jo interior, i en conseqüència, dóna pas a aprofundir en el creixement personal creant una major consciència de com les nostres emocions influeixen en el nostre comportament.

Seguint la mateixa sintonia, la meditació t’ajuda a sentir el teu propi cos i a desconnectar d’aquells pensaments repetitius que són part inevitable del nostre dia a dia, motiu més pel qual és molt beneficiós introduir petits moments per meditar en la nostra vida quotidiana.

Per tant, podem concloure que meditar ens ajuda a millorar la nostra salut física i mental.

 

 

“Permanece en silencio, deja ir el conflicto, vuélvete pacífico, y recuerda la bondad eterna que reside en tu interior. (Wayne Dyer)”.

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.