Activitats

Ioga Integral

Ioga Integral

Què cal esperar en una classe?


L'enfocament principal a les nostres classes és el cultiu de la consciència o l'atenció plena. 


El ioga integral de Satyananda Yoga o Bihar Yoga, és un sistema en què l'objectiu és harmonitzar tots els aspectes de l'ésser humà. Classes de ioga integral per adreçar aspectes físics, mentals, emocionals i espirituals de la naturalesa de cadascú.


Per aquest sistema de ioga, no es tracta d’aconseguir un resultat físic particular o estètic. Desencoratgem la competència i els estudiants s'empenyen més enllà de les seves capacitats.


Per exemple quan practicant les postures físiques animem els estudiants (quan sigui possible) a practicar amb els seus ulls tancats, perquè realment puguin sentir al seu propi cos i escoltar la informació que el seu cos els està donant. 


Una classe de 75 minuts que inclourà:

  • 35-40 minuts d’Asana (les postures físiques
  • 10-15 minuts de Pranayama (exercicis de respiració)
  • 15-25 minuts de Ioga Nidra relaxació i/o meditació.

Les classes més avançades o progressives també poden incloure mudras (gestos corporals) i bandhas (bloquejos energètics del cos).


El que defineix aquest estil de ioga és que el mestre poques vegades demostrarà o practicarà amb l'estudiant.


No hi ha contacte físic o ajustament a les postures durant la classe. Es donen instruccions verbalment, les demostracions generalment només es fan servir quan la pràctica és nova, o si les instruccions verbals no estan ajudant.


La raó d'això és per ajudar els estudiants a mantenir el seu enfocament interioritzat i per evitar passar a comparacions o judicis que l'estudiant pot emetre entre ells i la manera com el mestre pot estar fent un postura. També és important que el mestre observi els estudiants durant la classe.Aquesta classe esta acomodada des de estudiants completament principiants fins a estudiants experimentats.


Totes les classes inclouran Asanas (postures), pranayama (pràctiques de respiració) i relaxació i / o meditació de Yoga Nidra. 


Són aquests components i la forma de practicar l’asana els que fan d’aquest sistema de ioga ideal per gestionar les condicions de salut més habituals de l’estil de vida modern, com ara els símptomes d’estrès i ansietat.


Com que l’èmfasi de les nostres classes està en el cultiu de la consciència. Les pràctiques es fan molt adaptables, de manera que podem adaptar-nos a estudiants de totes les edats i capacitats.Sobre el professor:

Ramonet Guillamon (Ram).

Estic molt emocionat de poder oferir aquest sistema de ioga a la comunitat Alnatur.

M'encanta compartir aquestes pràctiques increïbles. Per a mi ensenyar ioga és un regal. Tinc molt de respecte per les pràctiques i els beneficis que donen contínuament a la gent.

El meu estil d'ensenyament és un autèntic sistema de ioga que es basa en les pràctiques tradicionals del ioga i la seva filosofia. Intento ensenyar una classe molt completa que faci que els alumnes se sentin nodrits, físicament, mentalment i emocionalment. 

M'agrada centrar-me en els meus estudiants i com responen a les pràctiques de ioga, per assegurar-me que la classe compleixi les necessitats individuals de cada estudiant.

Si voleu saber més sobre el meu viatge de ioga, feu clic a l'enllaç següent

https://grassrootsyogaandmeditation.com/teacher-of-classical-yoga-rams-story/

 

 
 

 

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.