Activitats

IOGA EMBARASSADES

IOGA EMBARASSADES

 

DESCRIPCIÓ

Ara que ja coneixem què és el Ioga, us endinsem cap a una modalitat d’aquest: el Ioga per a embarassades. El present, és un tipus de ioga que té com a primer objectiu el benestar de les futures mares i dels seus nadons.

 

El Ioga prenatal està dissenyat per atenuar els dolors que comporta l’embaràs, per calmar la ment i per seguir treballant la musculatura d’una manera suau i agradable.

 

Les classes de Ioga per a embarassades són aptes i recomanables en totes les etapes de l’embaràs. A més, les sessions són tan tranquil·les i segures, com enriquidores.

 

BENEFICIS

Els beneficis que aporta el Ioga per a les futures mares, són molt variats: per una banda, exercint i aprenent les diferents tècniques i postures que t’ensenya el Ioga, ajuda a la preparació pel part.

 

Practicar Ioga durant l'embaràs t'ajudarà a equilibrar el cos, la ment i l'ànima,  sentint-te plena i connectada amb tu  i amb el nadó que esperes. Amb el Ioga  treballaràs la part física, alliberaràs tensions musculars i alleugeriràs les molèsties més freqüents durant l'embaràs, sentiràs la teva capacitat de donar i portar vida, ajudant al bebé en totes les fases, vivint el naixement com una experiència única.

 

“Tu ets bella,

Tu ets la manifestació del poder creatiu diví d’Adí Shakti.

Honra’t a tu mateixa: cuida’t.

Tu ets la mare divina en la teva més bella creació.

Honra’t a tu mateixa: riu i gaudeix.

Tu has entregat el teu cos per donar vida al teu fill.

Honra’t a tu mateixa: sigues agraïda.

No hi ha sacrifici més gran ni honor més gran.

Tu transformes la teva pròpia sang en llet per alimentar al teu fill.

Honra’t a tu mateixa: cuida el teu cos, la teva ànima i el teu esperit.

                                                                                                                     – Yogi Bhajan

 

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.