La Nostra Filosofia

Quan la ment estā completament en silenci, tant en els nivells superficials com en els profunds; allō desconegut; allō incommensurable pot revelar-se.
Jiddu Krishnamurti

Alnatur és un Centre de Teràpies Naturals, que contempla l’ésser d’una manera holística. Neix amb l’objectiu de crear un espai on la salut i el benestar dels pacients són els valors de referència, en un entorn càlid i acollidor, el lloc idoni on fer fugir totes les preocupacions de la vida quotidiana i trobar el camí cap a la pau interior.

Per aquesta raó, Alnatur s’ajuda de grans professionals de la salut, els nostres terapeutes, un gran equip humà capaç de assessorar-lo i orientar-lo d’una manera personalitzada per atendre las necessitats individuals.

Les teràpies naturals neixen per proporcionar a l’ésser un apropament conscient entre el seu cos i la seva ment, d’una manera conscient i utilitzant en molts casos tècniques mil.lenàries d’antigues cultures, com l’egípcia, la romana, la xinesa i també utilitzant la nostra mare naturalesa com a remei natural.

Alnatur va ser creat a l'any 1999, avalant amb això una experiència de més de 12 anys dedicats al públic que valora i aprecia el resultat de les teràpies naturals amb la pràctica d’hàbits saludables.

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.