977 65 15 49     info@alnatur.com

Entorn


Alnatur - Entorn

Altafulla és un municipi de costa tarraconense, entre dos castells, el Castell de Montserrat i el famós Castell de Tamarit, amb la seva preciosa platja, on desemboca el riu Gaià, en una extensa reserva natural, el lloc idoni on passejar i fer senderisme. Pertany a la comarca del Tarragonès, enquadrat a la comarca natural i històrica del Camp de Tarragona. El seu terme municipal limita al nord amb la Nou de Gaià i la Pobla de Montornès, a l’est amb el de Torredembarra i a l’Oest amb el de la Riera de Gaià i Tarragona. Al sud limita amb el mar Mediterrani, amb una platja que s’estén des del Cap Gros fins a prop de la Roca del Gaià.

ALNATUR està situat a l’entorn emblemàtic de la Vila Closa d’Altafulla, al cor de la Costa Daurada. Un paradís ideal on submergir-se i gaudir “de l’art de no pensar en res”.

Es troba a pocs metres del castell d'Altafulla, construït a partir d'uns plànols del segle XV que conserva el seu pati original i una galeria renaixentista.
Està a prop també de l'Església parroquial dedicada a Sant Martí, construïda l'any 1701 en estil neoclàssic, que conserva encara un retaule barroc.
Els seus carrers empedrats donen a aquest lloc un significat especial, acollidor i particular.
Està situat a prop de l'ajuntament i amb unes espectaculars vistes al mar.

Utilitzes cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.