977 65 15 49     info@alnatur.es

YOGI TEA - Descobreix el plaer de les meravelloses infusions Yogi Tea amb el nostre assortiment de 48 tipus de tes i infusions.


||

Descobreix aquestes meravelloses infusions a la nostra botiga Alnatur. Et convidem a fer un tast d'una d'elles.

Història del YOGI TEA:

Des de fa més de 40 anys, YOGI TEA es sinònim de deliciosos tes i infusions d'herbes i espècies basats en receptes úniques ajurvèdiques que aporten benestar a les persones.

Les arrels del YOGI TEA provenen de la sabiduria india de l'Ajurveda de 3000 anys enrere, l'aprenentatge sobre l'equilibri del cos, ment i esperit. Va ser als anys 60 del segle passat quan el ioga i l'Ajurveda van arrivar des de l'India a tot el mon. Yogi Bhajan, Mestre de Kundalini Ioga, va ser el pioner d'aquesta forma de vida que permet a les persones viure felices, sanes i conscients.

Quan Yogi Bhajan va arrivar a Occident, ens va portar el coneixement de l'Ajureda i va compartir amb els seus alumnes la sabiduria i coneixements sobre una vida sana i l'ús de les herves i espècies seleccionades, a més de servir als seus alumnes un agradable te d'espècies aromàtic que van denominar amb molt d'afecte el "te del Yogui"

Avui en dia, persones de tot arreu aprecien el gust particular de més de 80 herbes i espècies seleccionades procedents de cultius orgànics controlats que confereixen als 44 tipus de YOGI TEA un aroma incomparable i que, amb els seus beneficiosos efectes, estimulen la vitalitat i la joia de viure

 

Compartir
  Tornar
Utilitzes cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.