Novetats

LECTURA DE LA CARTA NATAL

  • 04 d'abril de 2024

 La carta natal és un plànol, un mapa del cel on podem veure els planetes situats en els signes del zodíac i les cases astrològiques, calculat pel moment i lloc de naixement i on es desplega un codi energètic determinat. Permet descobrir les àrees específiques d'interès d'una persona, tenint en compte debilitats i fortaleses.

 

Ens serveix com a eina d'autoconeixement i evolució i és la configuració astral amb què arribem al món, el que marcarà la nostra personalitat, potencialitats i talents innats que ens acompanyaran al llarg de la nostra vida.

 

Amb la lectura es descobreixen les característiques i trets de personalitat que, d'una altra manera romandrien ocultes, donant l'oportunitat de potenciar qualitats pròpies que desconeixia, comprendre conductes i situacions que es repeteixen o incapaces de controlar i aprofundir en l’autoconeixement, permetent crear estratègies per evolucionar d'acord amb la naturalesa innata.

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.