Remeis Naturals

EL MAGNESI I EL COL.LĄGEN - ANA MARIA LA JUSTICIA

EL MAGNESI I EL COL.LĄGEN - ANA MARIA LA JUSTICIA

EL MAGNESI

La nostra alimentació actual té, entre d'altres característiques, la de presentar una deficiència de magnesi, un element que és fonamental per a la salut.

Aquesta deficiència provoca gran quantitat de problemes en relació amb el sistema nerviós, tals com angoixa, desànim, dèficit d'atenció, etc..., que moltes vegades es qualifiquen com depressió i son tractats amb fàrmacs. També el magnesi intervé en la relaxació muscular, i la manca d'aquest element es manifesta en contractures, rampes, punxades, arítmies, taquicàrdies, sensació "de bola" a la gola", dificultats al respirar i en ocasions hipertensió.

El magnesi també és indispensable en la síntesis de totes les proteïnes del nostre cos i, per tan, es fonamental en la fabricació i reparació del desgast dels cartílags, dels ossos, dels tendons i des vasos sanguinis.

A més, quan la seva concentració disminueix a la sang, s'elimina en menor quantitat per l'orina, el que dona lloc a la formació de pedres al ronyó.

Està indicat en tots aquells estats que necessiten una aportació de magnesi, embaràs, lactància, vellesa, angoixa, rampes, tics, contractures. Indispensable per a mantenir un bon estat i reparar el desgast dels cartílags, tendons i ossos. També en dietes pobres en aquest element.

EL COL.LÀGEN

El col.làgen és una proteïna que forma el teixit connectiu. És un component fonamental de a pel i, sobre tot, de es articulacions.

Per contra, se sap que el fet del seu deteriorament provoca la falta de fermesa i l'envelliment prematur de la pell.

Però, sobre tot, provoca moltes lesions musculars, de tendons i lligaments que avui en dia assoleixen principalment a les persones que practiquen esports, ja siguin aficionats o professionals.

El col.làgen està especialment recomanat per a l'artrosi, osteoporosi, tendinitis, ruptura de lligaments, deteriorament de a pell, ruptura de vasos sanguinis, caiguda del cabell i ungles fràgils.

ANA MARIA LAJUSTICIA, en la seva obra ens mostra l'importància d'aquests elements. Llicenciada en Ciències Químiques per l'Universitat de Madrid ha realitzat estudis sobre agricultura i alimentació animal, publicant articles sobre el tema, en revistes especialitzades. Des de principis dels 70, s'ha dedicat a l'estudi de la Dietètica, basat en la Bioquímica i la Biologia Molecular, participant en diversos Congressos sobre aquesta matèria.

 

Utilitzes cookies prņpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu śs.