977 65 15 49     info@alnatur.es

CIGRONS ESPECIATS AMB VERDURES I TOFU (by Sonia Cardó)


CIGRONS ESPECIATS AMB VERDURES I TOFU (by Sonia Cardó)

 

 

 

 

Ingredients:   

 

1 pot de cigrons cuits 

3 grapats d'espinacs frescos 

1 ceba 

2 grans d'all 

50ml brou de verdures o aigua 

puré de tomàquet natural 

1 paquet de tofu a la cúrcuma 

espècies: cúrcuma (1 culleradeta petita), pebre negre (mica), gingebre mòlt (un quart de culleradeta) i garam masala (1 culleradeta petita). 

60ml de llet de coco (o quatre glaçons congelats)       

 

Recepta    

Es pica la ceba i l'all i es salteja amb oli d'oliva verge.  Se li afegeix les espècies i se segueix saltejant. Afegir els espinacs i continuar saltejant. Quan estigui tot bastant cuit s'afegeix la llet de coco, el tofu trossejat, els cigrons i el brou de verdures o aigua. Tapar i deixar 20 minuts. Llest!   

Propietats: plat molt complet de proteïnes (cigró i soja), amb verdures (aporten fitoquímics antioxidants, minerals, vitamines i extra de fibra) i espècies (antiinflamatòries, antioxidants i anticancerígenes). També aporta glúcids d’absorció lenta i greixos saludables (oliva i coco).

 

 

Compartir
  Tornar
Utilitzes cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.