Tallers i Cursos

CURS HOMOLOGAT DE REIKI USUI - PRIMER NIVELL amb Alícia Escudero

  • 20 d'agost de 2022
  • 9h00 a 15h00
  • ALNATUR
  • 100€ €

Reiki és un sistema de sanació, autosanació i reequilibri energètic mitjançant la transmissió de l'Energia Universal curativa a través de la imposició de mans.

Amb Reiki es treballa directament amb el camp energètic, canalitzant cap als cossos subtils i el Jo Superior l'Energia sanadora Universal, incidint en els bloquejos energètics, restaurant i harmonitzant tots els sistemes actuant a nivell físic, mental, emocional i espiritual.

Reiki abans de res és amor, és utilitzar l'Energia Vital de l'Univers perquè a través de l'amor sigui instrument de millora tant de l'organisme com de totes les coses bones que envolten la nostra vida.

Al canalitzar-la podem transmetre tant a nosaltres mateixos (autosanació), a altres éssers vius (éssers humans, animals i plantes). A altres coses (aliments, aigua, medicaments, etc.), circumstàncies o situacions de el passat, present o futur.

Principalment Reiki és un instrument de creixement i evolució personal, de sanació a nivell espiritual. Ens permet anar esborrant patrons perjudicis i ens ajuda a anar desenvolupant habilitats per poder utilitzar tot el nostre potencial. Ens fa ser plens responsables de la nostra vida, sent causa i no efecte de les situa

cions, relacions i circumstàncies que ens envolten. Ens permet desenvolupar tàctiques per assolir els objectius que ens acostin més a la felicitat.

 

Contingut del taller:

- Història de Reiki

- Que és Reiki.

- El sistema de xacres

- Posicions de tractament i autotractament

- Iniciacions

 

Utilitzes cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.