Tallers i Cursos

  • Inici
  • Activitats Dirigides

MASTERCLASS de IOGA INTEGRAL amb Ramonet Guillamón

  • 28 de maig de 2022
  • 10h00 a 12h00
  • ALNATUR
  • 20€

 Respiració de ioga per calmar la teva ment i emocions

 

No hi ha una amiga més sincera i més fiable que la teva respiració. Pots aprendre molt sobre el teu estat actual, físic, mental i emocional, observant com flueix la teva respiració.

La manera com respires té un impacte significatiu en el teu estat d'ànim i benestar. La respiració i el cos estan interrelacionats igual que la respiració i la ment també.

 “Respiració” és una paraula que se sent molt avui dia; és com el nou "mindfulness!" Tanmateix, la respiració iòguica, o pranayama, com es coneix al ioga, no és una cosa nova. Aquestes pràctiques han estat transmeses dels antics ioguis que han compartit les tècniques passant de professor a estudiant durant milers d'anys.

Afortunadament, la ciència està descobrint el que aquests antics ioguis han conegut durant segles. Hi ha hagut més de 1.000 estudis mèdics que han investigat els beneficis de les pràctiques de respiració iòguica per a la nostra salut.

 

Pràctiques de les quals pots dependre en moments d'estrès o quan et sents ansiosa o aclaparada. Tècniques de respiració iòguica per millorar la concentració, equilibra el teu sistema nerviós i l'energia del teu cos. Pràctiques que pots utilitzar a la vida quotidiana i també per a la transició a la meditació.

 

Aprendre a connectar amb la respiració és una de les pràctiques més poderoses que es poden aprendre a dominar.

 

En aquesta classe magistral de dues hores, us presentarem les pràctiques de respiració iòguica. Pràctiques que mantindran la teva ment i cos sans, ajudaran a promoure sensacions de calma i relaxació, i alleujaran els símptomes d'estrès, ansietat o desbordament.

 

Sortiràs de la sessió tranquil·la i relaxada, armada amb eines que et donaran suport en la vida diària.

Assistint a aquesta classe magistral, experimentaràs les tècniques i pràctiques següents:

·         Pràctiques de respiració iòguica (pranayama) per crear calma i alliberar tensions emocionals en el cos.

·         Pràctiques de respiració iòguica per equilibrar el prana (energia) del cos, i portar l'equilibri al sistema nerviós.

·         Tècniques de respiració iòguica que es poden utilitzar per alleujar immediatament situacions d'estrès i induir un estat de relaxació i calma.

·         Pràctiques de Ioga Restauratives per moure l'energia vital (prana) pel cos, permetent que la respiració guiï el moviment.

·         Ioga Nidra, una pràctica de relaxació sistemàtica, on es centrarà en la respiració i el moviment del prana (energia vital).

·         Pràctiques de meditació i mindfulness, utilitzant la respiració com a àncora per portar-te al moment present i a l'estat de Dharana.

No es requereix experiència prèvia. Aquesta sessió és adequada per a qualsevol persona que tingui curiositat per conèixer com es poden utilitzar les pràctiques tradicionals de respiració iòguica per calmar la ment i controlar els símptomes de l'estrès i l'ansietat.

 

Sol·licitar Inscripció
Utilitzes cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.