Tallers i Cursos

  • Inici
  • Activitats Dirigides

Constel.lacions Familiars en grup amb Marta Saiz Avendaño

  • 11 de desembre de 2022
  • 9h30 a 14h30 - 15h30 a 19h30
  • Altafulla
  • 70€/ 18€

 Eina terapèutica per a resoldre conflictes d'arrel inconscient com:

- Relacions personals

- Situacions de dol

- Obstacles de qualsevol tipus (família, feina, parella, diners, salut)

- Repeticions d'històries de vida

- Situacions de vida complicades, malalties, adiccions...

Les Constel·lacions Familiars són un mètode sistèmic creat pel psicoterapeuta alemany Bert Hellinger. La missió d'aquest taller és resoldre tot allò que està desordenat en el nostre sistema emocional i mental i que té una connexió amb els nostre sistema familiar💫. El taller es desenvolupa en una dinàmica de grup, on el client exposa l'assumpte que necessita tractar i el treball consisteix en donar una possible solució de desbloqueig o una millor comprensió a la situació. En el taller treballarem tots aquells assumptes relacionats amb: família, parella, fills, traumes, angoixa, depressió, prosperitat i tot allò que limita o saboteja la nostra felicitat👨‍👨‍👧‍👧

Us oferim la possibilitat de fer constel·la.cions individuals, on el preu és de 70 euros,  si és la primera vegada que constel.les i la durada és de 2 hores.  Les constel.lacions successives el preu és de 55 euros i la durada és de 1h30. 

Ens les constel·lacions grupals si vols constel·lar el preu és de 70€, i si només vols representar són 18€.

Sol·licitar Inscripció
Utilitzes cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.