Tallers i Cursos

LA MĀGIA DELS OLIS ESSENCIALS II

  • 13 d'abril de 2024
  • 16:00
  • ALNATUR
  • 70 €

 

En aquest segon taller aprendrem a connectar amb els poders màgics de la Bruixa o Bruixot tot descobrint el poder dels olis essencials i de les pòcimes màgiques

 

  • Apronfundirem en els principis terapèutics dels olis essencials.
  • Aprendrem a combinar les essències i crear sinèrgies.
  • Descobrirem tots els olis i fòrmules per crear la nostranfarmaciola natural per aplicar a la cosmètica i a la salut.

 

També aprendrem a preparar pòcimes màgiques que ens ajudaran en diferents aspectes de les nostres vides. Aquestes pòcimes són una combinació d'olis essencials, herbes i elements màgics que ens permetran manifestar els nostres desitjos i aconseguir canvis positius en la nostra vida.

 

En aquest taller, també descobrirem el poder de les difusores d'olis essencials i aprendrem a utilitzar-les per crear una atmosfera màgica a casa nostra. Amb l'ajuda dels olis essencials adequats, podrem crear un ambient de calma, amor, protecció o prosperitat a l'espai que desitgem.

 

A més, aprendrem a utilitzar els olis essencials com a eines terapèutiques per alleujar diferents malestars físics i emocionals. Cada olis essencial té una propietat terapèutica específica i en aquest taller descobrirem les olis essencials més eficaços per a cada situació.

 

Finalment, també aprendrem a crear la nostra pròpia colònia de Bruixa o Bruixot, una fragància única i personal amb la qual connectarem amb els nostres poders màgics i atraurem l'amor, l'abundància i l'èxit a les nostres vides.

 

T'animes a descobrir el poder dels olis essencials i les pòcimes màgiques per connectar amb la teva essència de Bruixa o Bruixot? No et perdis aquest segon taller i gaudeix d'una experiència màgica i terapèutica que et conduirà a una vida plena i en harmonia amb la naturalesa i l'univers.

 

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.