Tallers i Cursos

CONSULTA REGISTRES AKĀSHICS

  • 30 de juny de 2025
  • Dia i hora a convenir
  • Alnatur - Presencial - On Line
  • 60 €

 

 

QUÈ SÓN ELS REGISTRES AKÀSHIHCS?

Els Registres Akàshics són una eina espiritual que ens permet accedir a una font de coneixement infinita i universal.

A través d'ells podem obtenir informació sobre les nostres vides passades, presents i futures, així com també sobre les nostres relacions, propòsit de vida i potencialitats.

Aquests registres són considerats com una memòria còsmica que conté tota la informació de l'univers i de cada ésser viu que l'habita.

La connexió amb els Registres Akàshics es realitza a través de la meditació i la canalització, permetent-nos accedir a un estat de consciència expandida en què podem rebre informació i orientació per al nostre creixement i evolució personal.

QUÈ PODEM ACONSEGUIR AMB ELS REGISTRES AKÀSHICS?

A més, els Registres Akàshics poden ajudar-nos a comprendre millor el nostre propòsit de vida ia curar traumes i patrons negatius que ens impedeixen avançar en el nostre camí.

Aquesta eina espiritual ha estat utilitzada per moltes cultures al llarg de la història i actualment s'ha tornat cada cop més popular a causa de la seva efectivitat en la transformació personal i espiritual.

FONT DE CONEIXEMENT

En resum, els Registres Akàshics són una font de coneixement i saviesa universal que ens permet connectar-nos amb la nostra essència i amb la consciència col·lectiva de l'univers.

A través d'ells, podem obtenir una perspectiva més àmplia de la nostra vida i del nostre propòsit, així com també guarir i evolucionar en el nostre camí espiritual.

Aquesta eina ens convida a expandir la nostra ment ia connectar-nos amb una realitat més profunda i transcendental, brindant-nos l'oportunitat de créixer i evolucionar en tots els aspectes de la nostra existència.

 

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.