977 65 15 49     info@alnatur.com

VISITA DEL VENERABLE LAMA GESHE LOBSANG DHONDEN RIMPOCHÉ - del 6 al 7 d'agost


VISITA DEL VENERABLE LAMA GESHE LOBSANG DHONDEN RIMPOCHÉ - del 6 al 7 d'agost

 VISITA DEL LAMA BUDISTA TIBETÀ VENERABLE GESHE LOBSANG DHONDEN RIMPOCHÉ

Del 6 al 7 d'agost.

Benvolguts/des, en Lobsang tornarà a estar amb nosaltres. Aquí teniu les activitats que he organitzat. Recordeu que cal reservar plaça!

Lobsang Dhonden Rinpoche va néixer al 1976 a la família Bimangtang, que inclou l’últim Regent del Tíbet, HH Tadrak Dorjechang. Es va fer monjo a una edat molt prematura i al 1991, sota la guia i tutela de la santedat Dalai Lama, va entrar al Monestir Gaden Shartse cercant de les ensenyances del cor de Buda. A l’any 2005 va completar el programa de 15 anys d’estudis de filosofia budista amb les més altes qualificacions i al Gener del 2007 li varen concedir el títol honorífic de “Ghese” (és a dir, post graduat en Budisme).
 
Els seus principals Mestres i professors han sigut: S.S. el Dalai Lama, S.S. Zong Rimpoche, ex-abats del monestir Gaden Shartse Lati Rinpoche, i Jampa Yeshi i els dos famosos Yoguis del Segle XX , Gen Lamrimpa and Gen Nyima,que varen passar quasi tota la seva vida en profunda meditació dins de les selves dels Himalaies.
 
El 20 de Febrer de 1992, la santedat el Dalai Lama el va reconèixer com la reencarnació del gran Mestre Lobsang Tsultrim Tenpai Nyima, abat del remot Monestir Sonak a la regió d’Amdo Rebkong y conseller espiritual del poble proper a on vivien més de 800 famílies .
 
Durant aquest viatge, impartirà sessions de psicosanació individual, psicosanació en grup, consulta d’astrologia i puja per a negocis i llars.
 
 
 
HORARIS:
 
 
Del 6 al 7 d’agost de 10h a 14h   i de 16h 20h passarà consulta individual  de psicosanació, consulta d’astrologia, meditació i puja.
Preus de les sessions:
- Sessió individual de Psicosanació Holística de Tara Verda   Donació   60€
¬- Sessió individual d'Astrologia Tibetana  Donació  70€
- Sessió de Meditació "Atenció Plena"   Donació  60€
-  PUJA: neteja i benedicció de llars i negocis per atraure la prosperitat. Donació 100€
 
INSCRIPCIONS:
 
ALNATUR - Centre de teràpies Naturals
C/Cantó de la vila nº1 ALTAFULLA (Tarragona)
Telf. 977651549
info@alnatur.es    www.alnatur.es
 

Compartir
  Tornar
Utilitzes cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.