Terāpies i Tractaments

  • Inici
  • Terāpies i Tractaments

Reflexologia

Reflexologia
  • 40 €

Coneix la importància que tenen els teus peus en quant a la teva salut integral. Veu com la tècnica de la reflexologia de peu et pot ajudar a resoldre els teus problemes emocionals i físics. Aquesta tècnica mil.lenària, procedent dels antics egipcis, té per objecte prevenir o tractar condicions de salut mitjançant l'aplicació de pressió amb els dits en punts específics en els peus. Certes àrees dels peus corresponen a certes parts del cos i en estimular aquestes zones, es pot curar i desintoxicar la part corresponent del cos.

 

La reflexologia és una teràpia terapèutica i relaxant que es basa en la idea que certs punts als peus i les mans estan connectats amb diferents parts i òrgans del cos i que l'estimulació d'aquests punts pot millorar la salut i el benestar.

 

Segons els principis de la reflexologia, cada punt de pressió als peus i les mans està connectat amb un òrgan o sistema específic del cos. En aplicar pressió a aquests punts, es pot estimular i equilibrar les funcions corporals corresponent.

 

En una sessió de reflexologia, un terapeuta aplicarà pressió als punts dels peus i mans utilitzant tècniques de massatge, pressió i manipulació. Això pot proporcionar alleugeriment de l'estrès, relaxació muscular i millora de la circulació sanguínia. També es creu que la reflexologia pot ajudar a alleujar dolors i molèsties a diferents àrees del cos i millorar la funció dels òrgans interns.

 

La reflexologia es considera una forma de medicina alternativa i pot ser utilitzada com a complement a altres tractaments mèdics tradicionals. Tot i que no hi ha prou evidència científica per donar suport a l'eficàcia de la reflexologia, moltes persones informen d'una sensació de relaxació i de benestar després d'una sessió.

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.