Terāpies i Tractaments

  • Inici
  • Terāpies i Tractaments

Osteopatia

Osteopatia
  • 45 €

És una teràpia natural manual, és un art l'objectiu del qual és reequilibrar els diferents sistemes del cos humà, la normalització dels fluids i de les diverses estructures (articulacions, músculs, òrgans...) del cos i de la ment.

 

L'objectiu de l'osteopatia és harmonitzar l'individu, tenint present que tota alteració de l'estructura corporal repercuteix sobre la funció d'aquestes estructures, donant lloc a símptomes (dolor, falta de moviment, estrès, cansament...).

 

Especialment recomanada per tractar les lesions d'esquena, pinçaments, contractures, patologies de la mandíbula, estrès, ansietat, lesions esportives...

 

També pot ser una opció per a problemes digestius, respiratoris i reproductius.

 

El tractament osteopàtic es basa en la detecció i correcció de les tensions i restriccions de moviment a través de tècniques manipulatives suaus i precises aplicades a les diferents estructures del cos. Això permet restablir la mobilitat, la funció i el benestar del pacient.

 

Al llarg de la sessió, l'osteòpata evalua el pacient en la seva totalitat, tenint en compte la seva història clínica i explorant les diferents parts del cos per detectar trastorns funcionals a nivell músculo-esquelètic, visceral i cranial.

 

L'osteopatia és una teràpia segura i eficaç que pot ajudar a prevenir i tractar diverses patologies i trastorns del sistema musculoesquelètic i del sistema nerviós. També pot ser utilitzada com a teràpia complementària en combinació amb altres tractaments mèdics per millorar els resultats.

 

En resum, l'osteopatia és una opció terapèutica natural que pot ajudar a millorar la salut global del pacient, ja que treballa en la causa del problema i no només en els símptomes.

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.