Terāpies i Tractaments

  • Inici
  • Terāpies i Tractaments

Reiki energčtic

Reiki energčtic
  • 40 €

Quan ens fa mal alguna cosa, l’estómac o un queixal, automàticament ens portem la mà a aquest lloc com si el simple contacte ens alleugés el dolor. De forma natural, sense adonar-nos-en, apliquem el fonament del reiki, una teràpia mil.lenària japonesa per curar a través de les mans. Les persones que el practiquen asseguren que és sorprenent com funciona i moltes afirmen que ha canviat la seva vida.

 

El reiki és una eina molt poderosa que està a l'abast de qualsevol. No cal res especial, tothom pot fer-ho. A més, no té contraindicacions perquè sempre és per a bé. Reiki és un mètode natural de sanació que no utilitza la medicina convencional però si la manipulació i el benestar personal. Aquesta pràctica es basa en canalitzar l'energia universal per equilibrar i harmonitzar el cos, la ment i l'esperit. El terme reiki prové del japonès "rei", que significa "energia universal" i "ki" que significa "força vital". 

 

El reiki es va originar al Japó al començament del segle XX per Mikao Usui, un budista japonès. Segons la seva història, Usui va descobrir aquesta pràctica mentre meditava en busca d'una manera de guiar a les persones cap al benestar i la salut. Des d'aleshores, la pràctica de reiki s'ha expandit a tot el món i ha evolucionat en diferents branques, com ara el reiki occidental i el reiki japonès tradicional. 

 

Per aconseguir la sanació, els practicants de reiki utilitzen les mans per transmetre l'energia universal al cos de la persona a través de diferents posicions de les mans sobre el cos o a través de la imposició de mans. Això pot crear un efecte relaxant i de benestar, ajudant a alleujar el dolor i l'estrès, estimular la curació i promoure l'equilibri energètic en el cos. També es pot fer reiki de forma remota, sense necessitat de tenir la persona físicament present.

 

El reiki és un mètode no invasiu i no té efectes secundaris en general, però no s'hauria de substituir per un tractament mèdic professional. És important que les persones interessades en provar aquesta pràctica acudeixin a un mestre de reiki qualificat i experimentat per garantir una experiència segura i efectiva. 

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.