Terāpies i Tractaments

  • Inici
  • Terāpies i Tractaments

TERĀPIA REGRESSIVA

TERĀPIA REGRESSIVA
  • 60 €

La Teràpia Regressiva, seguint el mètode de Brian Weiss, és una de les eines més efectives i profundes per despertar la consciència i progressar en la nostra evolució com a ànima. Ens permet entendre el perquè de les nostres relacions, reaccions i emocions, així com comprendre situacions que ens han tocat viure a la vida actual.

 

A més, també ens dóna l'oportunitat de guiar i sanar les nostres relacions amb els altres, amb nosaltres mateixos i amb la vida en general.

 

Aquesta teràpia parteix de la idea que les nostres ànimes tenen una existència anterior a aquesta, i que portem amb nosaltres aprenentatges, traumes i emocions que s'han acumulat en les nostres vides passades. Mitjançant un estat de relaxació profunda i hipnosi, es pot accedir a aquests records i experiències del passat que influeixen en la nostra vida actual.

 

Així, a través de la Teràpia Regressiva, es pot treballar en problemàtiques com ara traumes, fòbies, bloquejos emocionals, relacions conflictives, entre d'altres. A més, també permet descobrir propòsits o missions de vida, entendre el perquè de les situacions que vivim i sanar les nostres relacions amb els altres i amb nosaltres mateixos.

 

Una sessió típica de Teràpia Regressiva comença amb una conversa amb el terapeuta per parlar dels motius de la consulta i establir uns objectius. Després, es realitza una tècnica d'inducció a l'estat de relaxació i hipnosi. En aquest estat, el terapeuta pot guiar l'ànima del pacient a través de les seves vides passades, així com també es poden rebre missatges de guies espirituals o ànimes afins.

 

Un cop s'ha realitzat el viatge a vides passades, el terapeuta ajuda el pacient a processar i comprendre els records i les emocions que han emergit durant la sessió. També es pot treballar en la reprogramació de creences limitants i en la sanació d'emocions negatives associades a les vides passades.

 

És important tenir en compte que aquesta teràpia no és una solució màgica a tots els problemes, sinó que és una eina per a la creixença i la sanació personal que requereix un compromís i una voluntat per part del pacient. La Teràpia Regressiva és una eina potent per connectar amb la nostra essència, entendre el perquè de les nostres vivències i sanar emocions i relacions del passat. A través d'aquesta teràpia, podem evolucionar i créixer com a persones, i aconseguir una vida més plena i satisfactòria. 

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.