Terāpies i Tractaments

  • Inici
  • Terāpies i Tractaments

CONSULTA DE TAROT

CONSULTA DE TAROT
  • 40 €

El tarot com a llenguatge simbòlic:

 

És coneguda pràcticament per tots la faceta “endevinatòria” al punt de creure que només es tracta d'això.El Tarot, és  també un dels mètodes més coneguts per articular una comprensió del moment d'un consultant, la realitat interior i la realitat exterior o destí.
Llenguatge, perquè és un tot articulat, i simbòlic perquè els seus significats no s'esgoten, sinó que són portes per a la percepció a diferents nivells.
Es pren contacte amb el misteri i t'aporta  una visió diferent de l'Univers.
 
Poden observar-se en la successió d'aquests símbols la representació de mites i arquetips, tal com assenyala Carl Gustav Jung, no només una imatge del món, sinó també el viatge de la consciència humana o l'anomenat viatge de l'heroi.
 
Per tractar-se d'una mena de codi sagrat per a molts místics i ocultistes, al tarot se l'entén com una eina de meditació i fins i tot de guia i comprensió profunda per indagar a l'exterior ia l'interior, i fins i tot una ajuda a la via de la il·luminació espiritual.

Utilitzes cookies prōpies i de tercers per a oferir una millor experičncia i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.